[+] Hacked By Sang Nyang [+]







ADIGANG, ADIGUNG, ADIGUNA, ADIWICARA

"Wong Jawa Nggone Semu, Sinamun ing Samudana, Sesadone Ingadu Manis"
"Ayo Podo Eling Jawane, Sadar O Budayamu Lagi Di Jajah"



-=| Stop Wishing. Start doing |=-